Hakkımızda

Sterilmax hakkımızda sayfası
Sterilmax Temizlik Hizmetleri

1992 yılında ülkemiz temizlik sektöründe engin tecrübeleri olan Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Nurettin Bayar tarafından kurulan ve faaliyetlerini sürdüren SterilMax, yenilikçi ve eğitimli kadrolarıyla sektörde lider konumdadır.

SterilMax kurulduğu günden bu yana, ülkemizde faaliyet gösterdiği tüm sektörlerdeki başarılı ve öncü çalışmalarıyla sürekli yenilenmekte ve toplumumuza artı bir değer kazandırmaktadır.

Şirketimiz topluma karşı duyduğu sorumluluk duygusuyla tüm sosyal paydaşlarına gerek maddi, gerek ise manevi değerler katabilmek için çalışmaktadır. Şirketimiz, bünyesinde bulundurduğu çalışma arkadaşlarımızla ve kendileriyle birebir iletişim içerisinde bulunan yönetim kadromuzla eğitime verdiği büyük önemden ötürü, bu eğitimin faydalı bir şekilde hizmete yansıyacağının bilincindedir.

SterilMax Temizlik Hizmetleri geleceğe giden yolda, geçmişten ders çıkarmanın öneminin bilinciyle ulusal değerlerimize bağlıdır. Yeniliklere ve yaratıcılığın her türlüsüne değer vermekte, araştırma- geliştirmeye yatırım yapmaktadır.

Bizler iş ilişkilerimizde güvene dayalı çalışmanın önemini bilmekte, her iş ortaklığımızda ancak kontrollü bir güvenin yeterli olacağı inancını taşımaktayız. Bu güveni temin edebilmek içindir ki; yarının ihtiyaçlarını görmeye ve kendimizi bu doğrultuda geliştirmeye verdiğimiz önemle temizlik sektöründe fark yaratmaktayız.

 

Translate »