Dış Cephe Cam Temizliği

Dış Cephe Cam Temizliği

dis-cephe-temizlik[1]  cam_temizlik[1]

Dış Cephe Cam Temizliği , yapmış olduğumuz hizmetlerin en önde gelenlerindendir. Camlarınızda hava kirliliğine parelel olarak yağmur ve rüzgarlı havalarda kir is olur, bu camlar uzun zaman temizlenmediği takdirde cam tabakasının üzerinde kir tabakası oluşur (cam pası, korozyon). Bu tür sıkıntılar yaşamamak için camlarınızın üç ayda bir olmak üzere periyodik şekilde temizlenmesi gerekmektedir. Müşterilerimizin bu tür ihtiyaç duyduğu işlerde Sterilmax Temizlik Hizmetleri ‘nden yardım alabilirler.

Dış Cephe Cam Temizliği , günümüzde hem profesyonel temizlik firmaları tarafından hem de profesyonel dağcılar tarafından verilmekte olan bir hizmet haline gelmiştir. Sterilmax Temizlik Hizmetleri bünyesinde bulundurduğu temizlik personelleri ile bu hizmeti vermektedir. Çok katlı binalarda cam temizlik hizmetleri bu sayede yürütülmektedir. Söz konusu hizmet yüksek binalarda yerine getirilmek istendiğinde, profesyonel ve eğitimle ekiplere ihtiyaç duyulmaktadır. Şirketimiz çalışanları bu konuda yüksek ihtisasa sahiptirler.

Sterilmax Temizlik Hizmetleri bünyesinde görev yapan cam temizleme personelleri, almış oldukları Yüksekte Çalışma Eğitim Sertifikaları ve Secalt benzeri sepetli cam silme çözümleri eğitim sertifikaları sayesinde, hem ofis ve daire içi cam silim hizmetleri konusunda hem de yüksek katlı binalarda komple çözümler sunabilmektedir.

Cam silme ekiplerimizin düzenli eğitimleri, profesyonel eğitim firmaları tarafından düzenli olarak verilmekte ve sertifikaları bulunmaktadır. Ayrıca kullanılan emniyet ekipmanları da yine bu firmalar tarafından sık sık kontrol edilmekte ve raporlanmaktadır. Temizlik ekiplerimizin can güvenliği ve emniyeti ön planda tutulmakta, bu konuda taviz verilmemektedir.

Translate »