Ofis Temizliği

Ofis Temizliği

SterilMax Temizlik Hizmetleri olarak 1992 yılından bu yana siz müşterilerimize  profesyonel  hizmet vermeye  devam etmekten  onur duyarız.

     Günümüzün  büyük bir bölümünü ofisde geçiririz,  çalışma ortamında  temizlik ve hijyen  hem  ruh sağlığı  hem de beden sağlığı için  çok önemlidir .

Profosyonel temizlik için  bizleri güvenle  tercih edebilirsiniz kalitemize güveniyoruz. Ofis temizliğinde  ekiplerimiz  camlarınızı cam aletleri ile  bez sürmeden lekesiz temizlik sunarlar.

Masalarınız ve  pc’ leriniz  özel bezlerle çizmeden tozları özel temizlik ürünü ve bezleri ile silinir. Ve masa düzeni bozulmadan aynı alındıgı gibi tekrar yerine konularak siz müşterilerin  düzenini bozmamaya özen gösteririz.

Kitaplık ve raflarınız vs boşaltılarak tozları alınıp  tekrar aynı düzende dizilerek temizliği sağlanır.

Mutfağınız komple hijyen şartlarına uygun dolap içleri ve kapakları,aspriratörünüz fayansları temizlenerek,mutfağınızın hijyeni sağlanır.

Banyo ve wc bölümleriniz özel kimyasal ürünlerimizle temizlenir. Banyo ve mutfak ekipmanlarımız her zaman ayrıdır.

Merdivenler zeminler, döşeme türüne göre (halı, taş, laminant, epoksi, pvs vb.) uygun ürün ve sistemle silinip temizlenerek müşterilerimize gönül rahatlığı ile  ofisinizin  teslimi  yapılır.

ofis[1]

Translate »