Ev Temizliği

EV TEMİZLİĞİ

SterilMax Temizlik Hizmetleri olarak 1992 yılından bu yana siz müşterilerimize profesyonel hizmet vermeye devam etmekten onur duyarız.

Daire / Ev temizliği dolu ve boş olmak üzere ikiye ayrılır:

Boş dairenizde 2 veya 3 kişilik ekiplerimizle dairenizde camlar camcılarımızla, bez kullanılmadan cam alet ve edevatları ile silinir sadece çerçeve kısmında bez kullanılır. Kapılar, mutfak, banyo, fayans ve dolapları bayan elemanlarımızla sağlığa önem verilerek temizlenir. Mutfak bölümünde dairenize yeni bez açılır özel ayrı kovalarla temizlik yapılır.

Zemin temizliği önce fırçalama ve ardından vakum makinesi ile çekilerek inşaat tozlarından arındırılarak daha sonra kusma olayı ortadan kalkar en son detayda paspas atılarak tertemiz yüzey müşterilerimize sunulur.

Dolu dairenizde ise her yönden güvenilir elemanlarımız hizmetinizdedir.İster yardımcı bayan isterseniz ekip olarak hizmet veririz.
Hizmetimizde siz müşterilerimize ekstra hiçbir maliyet çıkarmadan kullanıma hazır şekilde, işleriniz ekiplerimizle 1 günde teslim edilir. Bu fiyatımıza malzeme, makine, işçilik, ulaşım ve yemek giderleri dahildir.

sterilmax-temizlik-ev-temizligi5[1]

Sterilmax-temizlik-ev-temizligi3[1]sterilmax-temizlik-ev-temizligi4[1]

Translate »